Republika Srpska

Мостар: 12 предузећа из РС учествује на сајму привреде

МОСТАР - Предузећа из РС, њих 12, представиће се на штанду Привредне коморе Републике Српске /РС/ током 13. Међународног сајма привреде "Мостар 2010", који у овом граду почиње данас, док ће око 30 фирми предочити понуду путем каталога.


"На штанду Привредне коморе РС, површине 359 метара квадратних, представиће се `Аутопревоз`, `АМ - Међугорје`, `СХП Целекс`, `Микроелектроника`, `Дрвна индустрија Врбас`, `Максмара`, `Тамарис компани` из Бање Луке, Рафинерија уља Модрича, `Нова ДИПО` Горњи Подградци, `Калдера компани` и `Жупа комерц` из Лакташа, Туристичка организација РС, те око 30 предузећа путем каталога", наводи се у саопштењу из Привредне коморе РС.

Привредна комора РС организује наступ и презентацију привреде РС на сајму "Мостар 2010", који траје до 17. априла.

У оквиру Сајма, на којем је Србија земља партнер, биће одржане и двије подсајамске манифестације: Сајам туризма Мостар, који ће окупити све профиле туристичких организација, те Сајам књиге и графичке индустрије, гдје је нагласак стављен на најновије трендове у графичкој индустрији и услугама.

Сајам окупља све релевантне субјекте из области грађевинарства, аутоиндустрије, пољопривреде и прехране, дрвне и хемијске индустрије, телекомуникација, графичке и издавалачке дјелатности, туризма, банкарства и осигурања.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog