Društvo

Претреси и хапшења на подручју ЦЈБ И. Сарајево

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - На подручју Вишеграда, Новог Горажда, Рогатице, Сарајева и Горажданског кантона јуче је у оквиру полицијске акције извршено девет претреса, приведено више, а ухапшена два лица.


 

Како је саопштено из Центра јавне безбједности Источно Сарајево, током претреса пронађене су и одузете четири пушке, одређена количина наркотичких средстава и велика количина фалсификоване документације, која се односи на кривична дјела злоупотребе службеног положаја, обмана при добијању кредита и друга дјела.

Седам претреса извршено је на подручју општина Вишеград, Ново Горажде и Рогатица, те по један у Горажданском и Сарајевском кантону, наводи се у саопштењу.

Ријеч је о организованој криминалној групи према којој је полиција дуже вријеме предузимала одређене истражне мјере које ће бити настављене и даље ради документовања криминалних активности.

Ухапшени ће у току дана, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу, бити предати надлежном тужилаштву.

Срна незванично сазнаје да су ухапшени директор Дома здравље Ново Горажде Слободан Марковић и шеф рачуноводства Слободан Пророковић који се терете за корупцију.

Данашњу акцију извели су припадници ЦЈБ Источно Сарајево у сарадњи са колегама из МУП-а кантона Сарајево и Горажде.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog