Republika Srpska

Новосадски сајам: Tри Златне медаље ''Аграголд'' брашну

БРЧКО– У оквиру 77. Међународног пољопривредног сајма  у Новом Саду, стручна Комисија за оцјењивање квалитета брашна је додијелила три Златне медаље ''Аграголд'' брашну и то за: Тип 500, Тип 400 меко и Тип 400 оштро.


''Аграголд дистрибуција'' је дио ''Студен групе'' из Беча, која у свом саставу има једину фабрику за производњу јестивог уља у БиХ, ''Бимал'' д.д. Брчко, као и једину шећерану, ''Студен-аграна'' Рафинерију шећера, а од прошле године и брчански ''Житопромет''.

Робне марке ове пословне групације као што су ''Бимал'' сунцокретово уље и ''Аграголд'' шећер и уље,  су већ познате лојалним потрошачима на домаћем и регионалном тржишту, а сада је овај портфолио употпуњен и са најквалитетнијим брашном за које је и званично добијена потврда од стручне Комисије за оцјењивање квалитета брашна на овогодишњем Новосадском сајму.

Наташа Пуцар је испред ''Аграголд'' дистрибуције по преузимању троструке Златне медаље за квалитет изјавила:

„Још једном смо добили потврду да је наше усмјерење, да квалитет наших производа буде на првом мјесту,  исправно.  Веома смо задовољни што се тај квалитет препознаје из године у годину од стране стручне заједнице у прехрамбеној индустрији, али такође од стране наших потрошача чије је здравље и квалитетна исхрана за нас увијек – прирорет број један!“

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog