Kultura

Конкурс за трећи Демофест: Пријави се!

Конкурс за учешће на трећем по реду фестивалу Демофесту, у организацији агенције Аквариус Огилви (Аquarius Ogilvy), званично почиње сутра 22. априла и трајаће тачно мјесец дана.


“Демофест је постао препознатљиво име у регији. Успјели смо, у протекле двије године, да га квалитетно позиционирамо код циљних јавности, да му изградимо позитиван имиџ. Чуло се надалеко да смо добри домаћини, тако да сам сигурна да ћемо и ове године имати јако велики број пријављених бендова. Награде су и даље одличне. То је сасвим довољно разлога да интерес не изостане,” истакла је Бранкица Јанковић, директорица фестивала.

Бендови се на конкурс могу пријавити путем званичног сајта фестивала, www.demofest.org на којем се налази пријава коју је потребно детаљно испунити и заједно са два демо снимка послати на konkurs@demofest.org.

Непотпуне се неће узимати у обзир.

Једини услов који сви бендови који желе да се пријаве морају да испуне је да до сада нису издали свој материјал преко неке од легитимних издавачких кућа.

Након завршеног конкурса стручни жири ће изабрати 30 бендова који ће имати прилику да пред публиком наступе на једном од три квалификациона концерта. Шест бендова ће се у финалу борити за престижне награде.

Награде овогодишњег Демофеста су:

  1. Прво мјесто  - Продукција мастера у професионалном музичком студију. Дизајн и продукција ЦД издања као и умножавање истог , издавање албума за територију Босне и Херцеговине, Хрватске, Македоније, Словеније и Србије и креативни концепт медијске кампање који укључује креирање и продукцију музичког ТВ спота, ТВ и радио најава и других формата електронских медија.
  2. Друго мјесто – бинска опрема у вриједности до 6.000 ЕУР
  3. Треће мјесто – бинска опрема у вриједности  до 3.000 ЕУР
  4. Награда публике – бинска опрема у вриједности до 1.500 ЕУР

Демофест ће се ове године одржати од 21.јула до 24.јула на тврђави Кастел. Овогодишњи фестивал ће пружити прилику регионалним демо бендовима да покажу снагу алтернативне сцене и на тај начин се изборе против културе шунда и кича.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog