Republika Srpska

Меркатор Центар Бања Лука слави први рођендан

БАЊА ЛУКА - Поводом обиљежавања свог првог рођендана Меркатор Центар Бања лука је јуче припремио цјелодневну забаву и дружење за све посјетиоце, које је било уприличено у просторијама МЦ Бања Лука.


Програм је био разноврсан, а посебну пажња је посвећена најмлађим посјетиоцима које су током читавог дана забављати аниматори, а у поподневним сатима је приређен сет дјечијих игроказа у изведби глумаца позоришта ПИР.

Четветосатна роштиљада почиње у 14,00 часова након чега ће представници Мерцатора, као и на свакој рођенданској прослави, својом првом рођенданском тортом почастити све присутне.

Извучене су и главне награде Меркаторовог „Кола среће“ организованог у сарадњи са партнерима ''Раухом'' и ''Милком''.

Спектакл вечери је била модна ревија на којој су представљени модели из понуде Меркатор Центра.

По завршетку ревије за све посјетиоце организована је коктел забава уз живу музику у кафе бару Сантана.

Данас, 8. маја сви посјетиоци, посебно они најмлађи моћи ће уживати и окушати се у караоке програму и ревији плесова у периоду од 12:00-18:00 часова. Проглашење ''најсимпатичнијих Лумпијевих пријатеља'', је на програму у 18:00 часова, након чега ће услиједити концерт дјечијег хора „Врапчићи“.

У недјељу, 09. маја биће организована дјечија радионица на тему „Плешимо заједно“ са почетком у 18:00 часова.

У петак, 07. маја посебн погодност су могли искористити власници Меркатор Пика картица који су за сваку обављену куповину били награђени са тројним пика бодовима

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog