Politika

Милић: Мило спрема изборну крађу

ПОДГОРИВА - Коалиција „Боља Црна Гора" има доказе да Демократска партија социјалиста купује гласове у сусрет предстојећим локалним изборима, саопштио је јуче лидер Социјалистичке народне партије Срђан Милић.


"Имамо доказе и нећемо признати резултате ни на једном једином бирачком мјесту за које утврдимо неправилности. То нека им буде јасно" поручио је Милић.

Он је оцијенио да ће грађани побједом опозиционе коалиције на локалним изборима добити државу која ће се темељити на владавини права, као и општине у пуном капацитету.

"Добиће добар и честит сервис грађана, јавно и транспарентно одлучивање о свему, слободу од корупције и криминала који уништавају Црну Гору и истину о свему што се у посљедњих десет и више година догађало иза кулиса и испод стола" рекао је агенцији Мина лидер СНП.

"Грађани ће добити и државу социјалне правде која ће одговорно и са бригом третирати све своје грађане, као и једнакост пред законом и послодавцем. Престаће притисци, подјеле и застрашивања, убрзаће се евроинтеграције, којих нема без суштинске реформе правосудног система" додао је Милић.

Цијела ће Црна Гора бити на добитку, осим што ће неколико људи изгубити имунитет и бесправно стечено богатство закључио је Милић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog