Sport

Мурињо се неће ни вратити из Мадрида?

Интер и Бајерн у суботу ће се борити за трофеј најбољег европског клуба у текућој сезони, а у предвечерје финалног дуела на стадиону "Сантјаго Бернабеу" по европским медијима више се прича о судбини тренера италијанског шампиона Жозеа Муриња него о дуелу са Баварцима.


Предсједник "неро-азура" Масимо Морати изјавио је да је скептичан да ће трофејни Португалац остати у Милану, док шпански Ас пише да је Мурињов менаџер Хорхе Мендез признао да је постигнут усмени договор између Португалца и мадридског Реала!

Трансфер ће наводно бити реализован послије финалне утакмице у пријестоници Шпаније, а занимљиво је да ће експедиција Интера бити смјештена у хотелу

"Мирасиера Суитес", гдје иначе одсједа и "краљевски клуб" када је екипа у карантину. Изгледа да је једино питање које тражи одговор да ли ће Мурињо напустити Интер са дуплом или триплом круном, пошто су му врата мадридског Реала широм отворена.

Подсјетимо, Мурињо је својевремено радио у Шпанији и то у Браселони, као помоћник Бобију Робсону и Луису ван Галу, са којим ће се у суботу борити за најврједнији европски трофеј.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog