Republika Srpska

М:ТЕЛ представио ОПЕН ИПТВ

Компанија м:тел је представила у Бањој Луци сет нових услуга названу ОПЕН - телефон, телевизију и Интернет на једном мјесту.


Осим мобилне, фиксне телефоније и Интернета, м:тел је понудио нову услугу: дигиталну телевизију ИПТВ - са многобројним лиценцираним домаћим и иностраним програмима.

Корисници м:тел-а, између осталог, имају ексклузивну могућност да гледају најпопуларнији амерички филмски и серијски програм ХБО са преводима, али и најквалитетнији спортски програм на простору екс Ју- АРЕНАСПОРТ.

ИПТВ садржи и електронски програмски водич, гдје корисник на једном мјесту има преглед свих програма и могућност гледања филмова и серија по сопственом избору из листе видеотеке.

"Трудимо се да не заостајемо за водећим свјетским телеком операторима. Ради се о захтјевној услузи, заснованој на комплексним технологијама, али м:тел је у техничком и кадровском смислу потпуно спреман за тај изазов. Конвергенцијом различитих сервиса створили смо потпуно нову вриједност за крањег корисника, уз повољне услове коришћења”, изјавио је генерални директор м:тела Предраг Ћулибрк.

Према ријечима извршног директора Миленка Цвијановића, нову понуду креирали су у зависности од тога које услуге су потребне кориснику.

"Пакет ОПЕН ДУО садржи двије услуге: фиксни телефон и дигиталну телевизију ИПТВ, а пакет ОПЕН ТРИО три услуге: фиксни телефон, интернет и ИПТВ", изјавио је Цвијановић и додао да у оба случаја корисник има само једну претплату и по први пут- неограничен бесплатан разговор у оквиру м:тел фиксне мреже.

И цијене су формиране према могућностима корисника. Цена ОПЕН ДУО пакета је 30 КМ, а ОПЕН ТРИО 55 КМ.

У ОПЕН ТРИО пакет долази и један од додатних пакета: ПЛУС или СПОРТ. За најзахтјевније кориснике креиран је ОПЕН ТРИО ПЛУС пакет, који садржи све додатне пакете: ПЛУС, СПОРТ и ХБО, али и бесплатне разговоре према свим фиксним мрежама у БиХ по фаир усе принципу.

Бесплатан ОПЕН инфо телефон је 0800-50-005, а више детаља и на: www.mtel.ba

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog