Sport

Антић није потпуно незадовољан игром

ПРЕТОРИЈА - Селектор фудбалске репрезентације Србије Радомир Антић оцијенио је да је његова екипа претрпила велики ударац у синоћњем поразу од Гане у Преторији у првом колу Групе Д Свјетског првенства, али и да није сасвим незадовољан игром тима.


"Последњи утисак о мечу, који је због резултата негативан за нас, доноси оцену о мечу која није реална ... У једној изједначеној игри, са доста поштовања између две репрезентације, одлучила је једна грешка", рекао је Антић на конференцији за новинаре после пораза од 0:1.

Дуел Србије и Гане одлучила су два детаља. Прво је у 74. минуту Александар Луковић зарадио други жути картон и искључење, а девет минута касније Кузмановић је играо руком у свом казненом простору и скривио пенал који је искористио Асамоа Гијана.

"Не бих рекао да смо се уплашили. Нормално тензија почетка првенства. Ниједног тренутка нисмо имали великих проблема до искључења Луковића, које било изузетно ригорозно, као и жути картон за Жигића. Довело нас је у ситуацију морања, што је утицало на крајњи резултат. Одлучила је једна грешка и срећа коју је противник имао, а ми не ", изјавио је Антић на конференцији за новинаре у Преторији.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog