Politika

ЕУЛЕКС задовољан борбом против корупције

ПРИШТИНА - Тужиоци Еулекса су задовољни досадашњим током истраге у предмету против министра саобраћаја и телекомуникација Косова, Фатмира Љимаја изјавила је за дневник Коха Диторе портпартолка Еулекса Карин Лимбал.


„Можемо рећи да се истрага наставља добрим ритмом и резултати ће то потврдити. Ми смо све вријеме говорили да је то компликована истрага која захтјева вријеме. Међутим, могу рећи да то што смо видјели последњих дана показује да смо били искрени у изјавама и да је ово само почетак све чешћих активности Еулекса у борби против корупције”, рекла је Лимбал.

Она је додала да Тужилаштво има неколико извора у вези са случајем Лимај и да то заједно са доказима прикупљеним током истраге нуди доказе о прању новца, организованом криминалу и корупцији .

„Не би било коректно унапријед говорити о резултатима истраге, јер би то истовремено било штетно и за истрагу”, казала је Лимбал.

Како је прије неколико дана изјавио "премијер Косова" Хашим Тачи истрагом за корупцију је обухваћено 111 случајева кољи се односе на званичнике из ове и претходних влада.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog