Politika

Напредњаци нуде власти дипломатску обуку

БАЊА ЛУКА - Српска напредна странка у Републици Српској шокирана је понашањем власти Српске, које су поново демонстрирале своју бахатост и елементарно непознавање основних демократских политичких принципа.


У СНС јучерашњи састанак предсједника СНСД, ДНС и СП у просторијама Владе Републике Српске оцјењују као јасну поруку грађанима Српске да су ове три странке аутентични насљедници бољшевичке политичке идеје.

Према тим идејама је све оно што је јавно, заправо и партијско, а све што је партијско јесте власништво шефа партије, оцјењују српски напредњаци

-Српски напредњаци, као озбиљни и одговорни људи, нуде властима Српске дводневни курс из функционисања политичког система, демократије и дипломатске праксе, а како би власт колико-толико научили њеном послу. Јавно обећавамо да ћемо на том курсу премијера и његове коалиционе партнере научити да се предсједници других држава примају у највишим јавним институцијама, а не у сеоским хотелима.

Састанци страначких функционера се могу, између осталог, одржавати и у локалним александровачким крчмама, али никако у згради Владе Српске, која је власништво Српске и њених грађана, који су и финансирали њену изградњу - наводи се у саопштењу СНС.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog