Sport

ФСС: Јесте неуспјех, али Антић остаје

У просторијама Фудбалског савеза Србије данас је одржана сједница Одбора за хитна питања наше организације, којом је предсједавао Томислав Караџић.


Одбор за хитна питања ФСС оцијенио је да је национални тим забиљежио "резултатски неуспјех" на Мондијал.

Међутим, упркос томе, "сарадња са Антићем и члановима стручног штаба никада није довођена у питање".

"Фудбалски савез Србије је пре две године поставио низ циљева. Са аспекта организације "А" репрезентације јасно је речено да се у наредном четворогодишњем периоду жели континуитет у раду са Радомиром Антићем. У том циљу, чланови Одбора за хитна питања истичу да, упркос неповољном резултату у Јужној Африци, сарадња са Антићем и члановима Стручног штаба никада није довођена у питање. Оцена такмичарског успеха је једна, а сарадња и спровођење зацртаног дугорочног плана сасвим друга ствар", саопштено је на сајту српског савеза након сједнице.

Одржана сједница је уједно била и адекватна припрема пред састанак Извршног одбора ФС Србије, који ће бити одржан 21. јула у Београду.

"Један од приоритета у раду Савеза је и дугорочна финансијска стабилност, коју смо радом у претходном периоду у потпуности и постигли. ФС Србије је финансијски стабилна организација. Као такав, ФСС апсолутно поштује све преузете уговорне обавезе, што наравно очекујемо и од свих уговорних страна.

Као одговорна организација, због неостваривања додатног финансијског прихода са Светског првенства редуковаћемо непотребне трошкове и примениће мере штедње. Део финансијских редукација и динамика њиховог спровођења спадају у домен пословне тајне и верујемо да у том домену имамо разумевање јавности ", додаје се у саопштењу.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog