Politika

Вучић ће штрајковати глађу и жеђу

Замјеник предсједника Српске напредне странке Александар Вучић најавио је да ће у понедјељак почети штрајк глађу и жеђу због уплатница са логом СНС-а које су грађани добијали уочи локалних избора у Бору.


Ако до недеље у 24 сата не објаве да су привели лица одговорна за овај криминал, у понедељак у 10 сати ићи ћу у штрајк и глађу и жеђу. Не мислим да могу да издржим дуже од 15 - 20 сати", поручио је Вучић на данашњој конференцији за новинаре.

Он је рекао да ће штрајковати на јавном мјесту, гдје могу да га забиљеже и владине камере, те да је једна од опција да штрајкује испред саме зграде Владе Србије.

Вучић је казао да је "сит лажи" министра полиције Ивице Дачића и власти у Србији да је уочи локалних избора у Бору лажне уплатнице са логом СНС-а поднијело НН лице.

"Сит сам лажи Ивице Дачића и да је 29. јуна сазнао за потенцијални атентат на Томислава Николића. Сазнао је три дана раније - имам доказе за то", истакао је Вучић.

Вучић је на конференцији затражио оставку министра здравља Томице Милосављевића, због корупције на Институту за онкологију и радиологију.

"Једино нормално и једино морално би било да он поднесе оставку. Ми га позивамо да то учини иако знамо да му то не пада на памет, пошто му је фотеља важнија од свега другог - и од деце на онколошкој клиници и свих лоповлука и малверзација", казао је Вучић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog