Politika

ПДП платформа у пет политика

Партија демократског прогреса (ПДП) сматра да финансирање пензија које се плаћају по основу стажа и по посебним условима треба бити раздвојено, као и да се у школству морају наћи механизми да основцима буду обезбијеђени бесплатни уџбеници, изјавио је лидер ПДП-а Младен Иванић. 


Он је потврдио да је платформа ПДП-а за предстојеће изборе дефинисана у пет политика: у области школства, пољопривреде, здравства, пензија и запошљавања.

"Свака од тих политика носи серију мјера, које мислимо да је неопходно провести", навео је Иванић, који је данас присуствовао свечаној сједници Општинског одобора ПДП-а у Источном Новом Сарајеву.

Иванић је додао да у области запошљавања треба обуставити све непроизводне инвестиције, а да сва расположива финансијска средства треба искористити за формирање фонда који би се бавио искључиво запошљавањем.

Лидер ПДП-а уручиће вечерас чланске карте за нове чланове ове странке, након чега ће бити представљени кандитати који се налазе на изборним листама за законодавну власт Републике Српске и БиХ из општине Источно Ново Сарајево.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog