Politika

Ђокић: Жене социјалисти додатна енергија

БИЈЕЉИНА - Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић рекао је да су жене социјалисти додатна енергија у оквиру партије.


На сусрету жена СП, који је одржан синоћ у хотелу "Свети Стефан" у Дворовима, а који је окупио њих око 500 из цијеле Републике Српске, Ђокић је захвалио на њиховом преданом раду у провођењу политике ове партије, нагласивши да оваква окупљања имају за циљ да се жене социјалити мотивишу у предстојећој предизборној кампањи.

"У нашој партији су жене из свих друштвених слојева и захваљујући томе ми можемо разумијети друштво, његове проблеме, тешкоће и захтјеве који долазе према политици, политичким странкама и нама као политичарима, што нам олакшава да се њима бавимо и на најбољи могући начин ријешавамо", рекао је Ђокић.

Ђокић је напоменуо да је СП прва која је из својих редова имала жене у парламенту, додајући да су као такви на један снажнији начин отворили ангажман жена у политици.

Предсједник Савјета жена СП Општинског одбора у Бијељини Рада Тодоровић рекла је да су жене све више заинтересоване за учешће у политици и да ова партија може да се похвали све већим бројем чланица.

"Ми се бавимо углавном хуманитарним радом и иза нас је велики број таквих акција, а једна од њих је и добровољно давање крви, акција коју смо реализовале заједно са Савјетом младих СП", напоменула је Тодоровићева.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog