Sport

У Тијесном у петак почиње Балканско првенство у кајаку и кануу

БАЊА ЛУКА - У слалому стазе кањона Тијесно на Врбасу данас се одржава први званични тренинг такмичара који се припремају за Балканско првенство у кајаку и кануу на дивљим водама "Бања Лука Врбас 2010", потврдио је портпарол овог првенства Љубинко Спасојевић.


Спасојевић је прецизирао да је до данас пријављено осам екипа балканских земаља и напоменуо да ће данас поподне стазу први отворити македонски олимпијац Атанас Николовски и представник Хрватске Винко Мулић.

Према његовим ријечима, и овогодишње такмичење одржаће се на истој стази у кањону Тијесно на којој се одиграло и Свјетско првенство у рафтингу "Бања Лука 2009".

БиХ ће на овом првенству, које ће бити одржано од петка, 16. до недјеље, 18. јула, представљати домаћин Кајак клуб "Врбас" из Бање Луке, клуб "Уна" из Бихаћа, "Бук" из Горажда, "Аргонаут" из Бањалуке и други.

Због одржавања Балканског првенства у Кајаку и кануу на дивљим водама "Бања Лука Врбас 2010" у суботу ће на локалитету кањона Тијесно бити затворен пут за саобраћај од 8.00 до 24.00 часа.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog