Politika

СНС: Интереси грађана су изнад страначких мотива

БАЊА ЛУКА - Српска напредна странка са жаљењем констатује да ни поводом тако озбиљних националних питања, као што су проблеми Косова и изворних дејтонских надлежности Републике Српске, странке из Српске не могу да нађу заједнички језик.


- Јучерашњи покушај састанка српских парламентарних странака, чији је организатор био предсједник Владе Српске, јасно осликава трагичну чињеницу да је домаћа политичка елита спремна да зарад јефтиног политичког маркетинга злоупотреби све и свакога, што ће скупо да је кошта у блиској будућности - кажу у СНС

Српски напредњаци сматрају да им је у овако тешким временима, која карактеришу национална пониженост, уништена домаћа привреда, катастрофално стање у социјалном сектору и обезвређење елементарних моралних начела,  основна дужност да дјелују искључиво у интересу грађана Српске, јер је очигледно да остале политичке странке у Српској дјелују само у интересу својих страначких врхушки.

- У том смислу позваћемо сами још једном представнике осталих српских странака, како бисмо заједно покушали да пронађемо излаз из тешког стања у којем се налази наш народ. Уколико они не одговоре позитивно на наш позив, заједно са грађанима Српске почећемо да градимо бољу будућност. Та подршка нам је једино и битна. - стоји на крају саопштења.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog