Sport

Звезда поражена од Слована

Фудбалери Црвене звезде изгубили су од Слована из Братиславе резултатом 2:1 у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу Европе.


Словачки представник повео је голом Милана Иване у 42. минуту. Изједначио је Милош Трифуновић у 62, а само шест минута касније побједнички гол за госте постиже Салата.

Пред нешто више од 40 хиљада навијача на свом стадиону, Црвена звезда је разочарала у утакмици којом је отворила нову сезону пропустивши шансе, за разлику од противника који је умио да искористи своје прилике.

У првих 15 минута виђена је по једна полуприлика са обе стране. Славко Перовић је у осмом минуту шутирао са ивице казненог простора, али је био непрецизан, док је са друге стране Силвестр имао одличну шансу на осам метара после асистенције Багајокоа, али је Стаменковић био сигуран ан голу.

Судија је показао прве жуте картоне већ у 12. минуту. Александар Јевтић је играо руком у шеснаестерцу Слована, због чека је играч тима из Братиславе Салата протестовао, а арбитар обојици подијелио жуте картоне.

У наставку меча, Слован је наставио да врши притисак на Звездин гол, а "црвено-бели" да убрзају игру на средини терена, али без озбиљнијих прилика да се угрози гол противника.

Навијачи на источној и западној трибини стадиона Црвене звезде испратили су тренера Ратка Достанића повицима "Ратко, одлази" исказујући на тај начин своје незадовољство неубједљивом игром и лошим почетком сезоне. Сјеверна трибина бурно је негодовала на повике са "истока" и "запада".

Реванш меч игра се 5. августа у Братислави.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog