Sport

Антић остаје селектор Србије

Радомир Антић остаје на мjесту селектора Србије, одлучио је Извршни одбор Фудбалског савеза Србије на данашњој сjедници у хотелу "Хајат".


Након више од два сата чекања на одлуку, ИО ФСС предсjедник Томислав Караџић је коначно саопштио да ће "орлове" и у квалификацијама за Европско првенство 2012. године предводити досадашњи селектор.

Антић је добио повjерење за цијели мандат, сам ће изабрати помоћника који ће га мијењати на прве четири утакмице у циклусу, а постигнут је и финансијски компромис.

Антић је пристао на смањење примања, па ће добијати двоструко мању плату, односно 50.000 евра мјесечно, послије чега је по страни је остављена "алиби прича" о томе да Антић не може да води селекцију због суспензије ФИФА.

У сапуници која је трајала од краја Мондијала па до данас спомињала су се разна имена међу којима су Рехагел, Матеус, Рајевац, Пижон, Јокановић, Ђукић, Љупко Петровић, Петковић... Караџић је потврдио да су вођени преговори и са другим кандидатима, у случају да ФСС и Антић не пронађу заједнички језик, али није желио да открива о коме се ради.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog