Sport

Борац побиједио на Билинoм пољу

У једној од дерби утакмица 4. кола Премијер лиге Босне и Херцеговине, Борац је као гост у Зеници савладао Челик резултатом 0:1.


 

Челик је од прве минуте био боља екипа, имао лопту у посједу, те стварао шансе пред голом синоћ индиспонираних играча Борца.

Челик је нападао, а онда је Борац из једне брзе контре дошао до поготка са којим су осигурали нова три бода. Јунак гостију био је Стево Николић, који је постигао погодак у 85. минути.

У другој утакмици која је одиграна у ноћном термину, Сарајево је на стадиону Асим Ферхатовић Хасе голом Вучине Шћепановића било боље од Зрињског резултатом 1:0.

Пред око 4.000 гледалаца на Тушњу Слобода је јуче савладала актуелног шампиона БиХ, екипу Жељезничара. Побједу 2:0 екипи Влатка Главаша донијели су Јусуф Дајић и Стефан Гаварић.

Жељезничар је био равноправан супарник и дуго држао резултатски егал све до 61. минуте када је након центаршута Халиловића Јусуф Дајић донио Тузлацима водство које је овјерио Гаварић у самом финишу сусрета.

Рудар није оправдао лидерску позицију с којом је стигао у Врапчиће и ни у једном тренутку није угрозио Вележ који је поготком Окића повео већ у првој минути. Дураковић је до полувремена повисио на 2:0, а коначних, увјерљивих 3:0 поставио је Ћемаловић.

Леотар у Требињу није дозволио изненађење и минимална побједа до које је стигао поготком Ненада Стојановића у 26. минути био је довољан за три бода. Споменимо да је Травник утакмицу окончао с играчем мање након што је због другог жутог картона игру напустио Варупа.

Након тријумфа у Требињу своју другу гостујућу побједу остварио је и Оломпик чиме се пробио на врх премијерлигашке љествице. За побједу 3:1 над Дрином у Зворнику најзаслужнији су стријелци Ћулов, Суљевић и Родриго.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog