Politika

Васић: Ми смо вратили достојанство Српској

БАЊА ЛУКА - Савез независних социјалдемократа је у првом мандату премијера Милорада Додика извео Републику Српску из мрака изолације и отворио свјетским лидерима, а у другом јој вратио достојанство и трајно је поставио као одлучујућег фактора у БиХ, изјавио је извршни секретар СНСД-а Рајко Васић.


Васић у писаној изјави медијима наводи да је Партија демократског прогреса на сцену Републике Српске и БиХ увела, како каже, политичку проституцију, јер се показала као странка која ће, "ради властитих позиција и за корист илегалних међународних фактора, учинити све да буде на власти са било ким".

Он наводи да је то основна разлика између СНСД-а и ПДП-а, те додаје да је "октобарски изборни глас за ПДП глас за политичко проституисање".

Извршни секретар СНСД-а поручио је да би предсједник ПДП-а Младен Иванић, умјесто да "оптужује СНСД за бомбардовање Србије", требало да својој странци и јавности РС објасни шта је радио и за шта је припреман шест мјесеци у Енглеској, током 1998. године и да јавно каже "да ли му је тамо нацртана Партија демократског прогреса".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog