Sport

Стојковић искључен из чланства Црвене Звезде

Владимир Стојковић је искључен из чланства Црвене звезде у које је ступио у јуну ове године, саопштио је портпарол тог клуба Марко Николовски.


-Чланство може да престане само у екстремним случајевима, када се не поштује кодекс чланова Црвене звезде. Оно што је урадио је наравно његова ствар, али његово име је заувек избрисано са списка чланова клуба, а изгубио је сва права која имају играчи Звезде који заврше каријеру, учешће у секцији ветерана и другим органима клуба - казао је Николовски а пренijела Политика.

И поред такве реакције Николовски тврди да у Звезди нису погођени Стојковићевим потезом.

"За нас је та прича завршена. Урадио је шта је хтео и на 'Маракани' за њега више нема места. Звезда је најпопуларнији клуб у Србији и на Балкану, подржавају нас милиони, има нас довољно да и другима дамо неког члана. Што се тиче претњи које су Стојковићу упутили поједини огорчени навијачи, ми то осуђујемо. И увек ћемо осуђивати претеће поруке и борити се против насиља."

Искључење Стојковића из чланства је, у Звезди кажу "наравно", намијењено само Стојковићу. Лазетић, који је прешао у Војводину, не би био искључен.

"Морам да проверим да ли је Никола члан, али ако јесте то ће и остати, а ако није моћи ће да се учлани кад год пожели. Он је професионалац, отишао је у други клуб, био је наш капитен и поштујемо то што је урадио за Звезду. Чланство се губи само ако се пређе директно или индиректно у Партизан," рекао је Николовски.

Владимир Стојковић, некадашњи голман Црвене звезде, постао је крајем августа члан Партизана као 'позајмљени' играч Спортинга из Лисабона.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog