Politika

Додик и Харченко, највише о култури

Предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик састао се данас, у свом кабинету у Бањој Луци, са амбасадором Руске Федерације у Босни и Херцеговини Александром Боцан-Харченком коме се захвалио за допринос руске Амбасаде у организовању манифестације „Дани руске духовне културе у Републици Српској“.


Руски амбасадор Боцан-Харченко изразио је задовољство пријемом и успјешним почетком манифестације „Дани руске духовне културе“ у оквиру које је, синоћ, у Бањој Луци, одржан балетски гала концерт солиста театра "Марински" из Санкт-Петербурга и московског "Баљшова театра" и додао да овај пројекат има за циљ да се представе најбољи умјетници савремене Русије.

Манифестација "Дани руске духовне културе у Републици Српској", која се одржава у Бањој Луци, отворена је у суботу, 11.09.2010. године, концертом Московског синодног хора и трајаће до 19.09.2010. године.

Премијер Милорад Додик и амбасадор Александар Боцан-Харченко размијенили су мишљења и о актуелној политичкој и економској ситуацији у Републици Српској и Босни и Херцеговини.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog