Društvo

Сипа: 300 хапшења за пет година

САРАЈЕВО - Јединица за специјалну подршку Агенције за истраге и заштиту БиХ  до сада је, по налогу Тужилаштва БиХ, успјешно реализовала више од 300 хапшења осумњичених лица.


Осим тога, по налогу Тужилаштва, реализоване су и многе активности које се односе на лоцирање и проналазак осумњичених лица, извршење претреса, те друге полицијске активности, сопштено је из Тужилаштва БиХ.


Тужилаштво БиХ и Сипа протеклих година реализовали су велики број активности на откривању и кривичном процесуирању починилаца најтежих облика криминала, укључујући организовани криминал, ратне злочине и тероризам.

У саопштењу се истиче да ће успјешна сарадња Тужилаштва БиХ и Сипе бити настављена и у будућности, у борби против организованог криминала, ратних злочина, тероризма, те осталих кривичних дјела из надлежности Тужилаштва.

Поводом пет година од оснивања Јединице за специјалну подршку, главном тужиоцу Тужилаштва БиХ Милораду Барашину уручена је захвалница Сипе за успјешну сарадњу Тужилаштва и Агенције у протеклом периоду.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog