Društvo

Бореновић у НСРС питао о „Случају Press RS“ (ВИДЕО)

Као што је јуче и обећао, потпредсједник ПДП-а и народни посланик Бранислав Бореновић, данас је поставио питање о „Случају Press RS“, а у име владе Српске, одговор је дао министар образовања и културе и потпредсједник владе, Антон Касиповић.


 

Народни посланик ПДП-а, Бранисчав Бореновић, је у оквиру прве тачке дневног реда данашњег засиједања Народне скупштине Републике Српске, поставио посланичко питање Влади РС о разлозима финансирања портала приватног медија Press RS. Бореновић је информисао посланике да је питање добио путем Твитера, а од нашег блогера, Милка Грмуше.

Подсјећамо, влада Републике Српске је донијела одлуку да додијели 50.000 КМ за израду интернет портала дневног листа Press RS. О цијелом том случају први је писао наш блогер Милко Грмуша, коме је Бранислав Бореновић на друштвеној мрежи Твитер јуче обећао да ће поставити ово питање на данашњој сједници Народне скупштине Републике Српске.

Такође, у име редакције Фронтала, уредник Рашо Ковачевић је јуче послао електронско писмо свим опозиционим партијама у НСРС, како би ово питање било постављено и како би грађани Српске добили одговор зашто се на такав начин троше средства из буџета.

Komentari
Blog