Kultura

Њујоршки хип хоп у бањалучком Дому омладине

У организацији Омладинског савјета Бањалуке у суботу 4. новембра одржаће се наступ њујоршког двојца који сачињавају MC PremRock и продуцент Willie Green.


Овај концерт биће одржан склопу њихове актуелне европске турнеје „ Kill Your Idols Tour“, када ће публици представити свој заједнички албум једноставно назван по њиховим именима.

PremRock је најпознатији по сарадњи са многим underground MC -ијевима и продуцентима као што су Cavalier, Sleepwalkas, L.I.F.E. Long, Dyalekt, Willie Green, KO Beatz,and Spills. Као веома страствен freestyler и технички добро поткован када су текстови у питању, снага музике PremRock -а се налази у његовој спонтаности и конкретности.

Његов пријатељ и сарадник Willie Green је као продуцент градећи своје име радио са многим познатим и непознатим умјетницима који укључују Vordul of Cannibal Ox, Reks,The Super Chron Flight Brothers, Naledge of Kids in The Hall, Masai Bey, Foundation Movement и многим другима.

С обзиром на јако мали број догађаја овог типа, након наступа по Чешкој и Француској, бањалучани ће моћи да виде и чују нешто што је засигурно посластица за све љубитеље доброг хип хопа.

За домаћу подршку ће бити задужена екипа Audio Rape Orchestra са dub, reggae, breakbeat, grime, dubstep i drum’n’bass сетовима.

(Фронтал)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog