Vijesti

U saobraćajnoj nesreći kod Prijedora poginuo mladić

PRIJEDOR - Dežurni tužilac u Banjaluci naložio je da se obavi analiza krvi vozača koji je poginuo jutros u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Prijedor - Banjaluka u mjestu Babići, rečeno je Srni u tužilaštvu.

Portparol Okružnog tužilaštva u Banjaluci Maja Vidović Đaković rekla je Srni da je u ovoj nesreći smrtno stradao Dalibor Sirar /30/ iz Prijedora, dok je lakše tjelesne povrede zadobio njegov saputnik Gudalo Božo /44/ iz Prijedora.

Nesreća se dogodila oko 4.00 časa kada je automobil "ford" kojim je upravljao Sirar sletio sa puta.

Đakovićeva je podsjetila da je ovo treća saobraćajna nezgoda sa smrtnim ishodom na putevima Srpske od početka ove godine, pri čemu su poginula tri lica.

U četvrtak, 3. januara, u saobraćajnoj nesreći u mjestu Donje Petrovo na lokalnom putu Tomašica – Prijedor poginuo je 29-godišnjak iz Prijedora kada ga je udario automobil.

Prethodno je u utorak, 1. januara, u na regionalnom putu Čatrnja - Nova Topola, u mjestu Berek, opštini Gradiška, poginuo 18-godišnjak kada je automobil, u kojem su se nalazila još tri mladića, sletio sa puta i uradio u drvo. Tada je teže povrijeđen vozač automobila, dok su druga dva mladića zadobila lakše povrede.

Srna/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog