Vijesti

Margetić prijetio Bosiću!?

SARAJEVO - Predsjednik SDS-a Mladen Bosić potvrdio je da je dobio poziv da učestvuje na konferenciji u Beogradu u subotu i da tu nije ništa problematično, ali da neće učestovovati nakon što je dobio prijetnje od, kako je rekao, izvjesnog Domagoja Margetića.

"Otkazaću odlazak u Beograd,  prije svega zato što sam od  izvjesnog Domagoja Margetića dobio prijetnje da će me napasti ako se ne pojavim tamo", rekao je Bosić novinarima. 

On je ocijenio da je riječ o neozbiljnoj osobi, a da je SDS ozbiljna stranka. 

"Iznenađen sam da dobijam neke poruke od čovjeka koga ne znam i za koga nisam znao da je uključen u organizovanje tog skupa.  Prema tome,  tu je riječ o nekim neozbiljnim stvarima  i mi iz SDS-a nećemo učestvovati“, rekao je  Bosić.

On nije htio komentaristati jučerašnje uručivanje tužbe   koju su Margetić i Darko  Trifunović protiv predsjednika Srpske  Milorada Dodika predali u tužilaštvo u Beogradu. 

Lider SDS-a je za iduću  sedmicu  najavio sastanke lidera većih opozicionih stranaka zbog, kako je objasnio, situacije u Republici Srpskoj i zbog onih koji  proglašavaju  opoziciju kao izdajnike. 

"To je nova situacija i konsultovaćemo se o tome,  jer takva vrsta pritiska nije održiva.  Mi se borimo za promjenu vlasti u Srpskoj  ne zato što je to u interesu nekoga za Zapada, nego zato što je ova vlast loša i mi kao opozicija kritikujemo sve ono što nije dobro“, naveo je Bosić. 

On je izrazio nadu da će doći do promjene vlasti u Srpskoj  na opštim izborima 2014. godine.

Srna/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog