Vijesti

Mladi SNSD-a: Tvrdnje PDP-a smiješne i infantilne

BANJALUKA - Mladi socijaldemokrati /MSD/ smatraju da tvrdnje Partije demokratskog progresa /PDP/ da investitore ne tjera opozicija, nego vlast i Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ izrečene u vrijeme kad je predsjednik Republike Srpske i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik dogovorio u Rusiji još jedan posao za Republiku Srpsku, zvuče smiješno i infantilno.

"Ako vi u PDP-u ne razumijete šta znači izgradnja kraka gasovoda Južni tok kroz Republiku Srpsku, ili ako to ne smatrate investicijom, onda vam se to ne može objasniti", navode MSD, reagujući na saopštenje PDP-a u kojem se navodi da vlast i SNSD nisu obezbijedili ambijent za dolazak novih investicija i čija politika vodi Republiku Srpsku u ekonomsku propast.


Mladi SNSD-a poručuju da svako kome je stalo da naroda, do novih radnih mjesta ili do Republike Srpske trebalo bi da pozdravi ovu investiciju i zahvali stranom partneru koji je odlučio da Republiku Srpsku uključi u ovaj značajni projekat.

"Ali vi nikada niste doveli ni jednog investitora u Republiku Srpsku, pa zato i ne znate da nije red galamiti kad investitori dolaze, a pogotovo tvrditi da nema investicija u vrijeme kad je realizaciju jedne ovako značajne investicije definitivno potvrdio i investitor iz prijeteljske zemlje", navodi se u reagovanju MSD-a.

Mladi socijaldemokrati dodaju da je PDP imao priliku da dovede investitore u vrijeme kada je Mladen Ivanić bio i predsjednik Vlade Republike Srpske i ministar inostranih poslova BiH.

Srna/Frontal

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog