Vijesti

U Banjaluci pronađen mrtav mladić

BANJALUKA - Mladić čiji identitet za sada nije poznat pronađen je jutros mrtav pored jedne zgrade u ulici Kralja Petra II Karađorđevića u banjalučkom naselju Rosulje, saznaje portal eTrafika.net.

U ovom trenutku još se ne zna uzrok smrti mladića koji, prema tvrdnjama radnika koji su zaposleni na obližnjoj građevini, ima oko 18 godina.

Policijski uviđaj je u toku, a obavljaju ga pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Prvi rezultati uviđaja ukazuju da je mladić najvjerovatnije pao sa zgrade.

Riječ je o mlađem momku oko 18 godina starosti. Međutim, identitet još nije utvrđen jer u odjeći nisu pronađeni nikakvi dokumenti. Na tijelu su pronađene neke lakše povrede, koje mogu biti posljedica pada sa zgrade. Po nalogu tužilaštva tijelo je upućeno na obdukciju poslije čega bi se trebalo znati više detalja i tačan uzrok smrti - kaže Pressov izvor iz policije.

Kako saznaje Press RS, tijelo mladića jutros su oko devet časova pronašli radnici gradilišta u ulici Kralja Petra II. Jedan od radnika, koji je insistirao na anomimnosti, kaže da su u običajeno vrijeme došli na posao i već su počeli sa radom kada je jedan od njegovih kolega na ćošku zgrade ugledao tijelo.

Bili smo šokirani. Odmah smo prišli, ali momak nije davo nikakve znakove života i već je bio mrtav. Čini me se da je tu proveo nekoliko sati, jer na odjeći je bilo snijega, što ukazuje da je umro tokom noći - rekao je radnik.

Policijski uviđaj je u toku, a obavljaju ga pripadnici Sektora kriminalističke policije CJB Banjaluka i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka.

(Nezavisne novine/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog