Vijesti

Uhapšene ubice maloljetnice

ISTOČNO SARAJEVO - Policija je uhapsila muškarce čiji su inicijali L.Č. i V.Č. zbog jutrošnjeg ubistva maloljetne djevojke na Palama, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo. Portparol Centra Danka Tešić rekla je da je motiv ubistva, najvjerovatnije, kratka svađa između ubijene djevojke i dvojice muškaraca.

Ona je navela da je izvršilac ubistva, najvjerovatnije, L.Č.

Tešićeva je istakla da je istraga u toku i da očekuje da će više detalja saopštiti poslije 14.00 časova, nakon obdukcije tijela ubijene djevojke.

Maloljetna djevojka ubijena je rano jutros u pucnjavi na Palama, a dva lica su uhapšena, potvrdio je jutros Srni načelnik Centra Radenko Vasiljević.

On je rekao je da je djevojka stradala jutros oko 2.40 časova kada je u blizini ugostiteljskog objekta "Jutro" u Zanatskom centru na Palama došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Policija je odmah nakon ovog događaja krenula u potjeru za automobilom "golf dva" koji je primijećen dok se velikom brzinom kretao prema benzinskoj pumpi na Palama.

Filmska potjera policije za automobilom koji se kretao u smjeru Podviteza odvijala se tri kilometra, a onda je "golf" sletio s kolovoza.

"Policija je uz upotrebu sile lišila slobode dva lica sa Pala koji su od sebe odbacili pištolj sa metkom u cijevi. Najvjerovatnije je riječ o pištolju kojim je izvršeno ubistvo", istakao je Vasiljević.

On je istakao da je na Palama pojačano angažovanje policajaca Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Srna nezvanično saznaje da su privedeni Lazar Čavarkapa i Vladimir Čodo.

(Srna/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Za koga ćete navijati u baražu za Evropsko prvenstvo u fudbalu: BiH ili Ukrajinu?

Rezultati ankete
Blog