Vijesti

U pretprodaji ulaznice za Humanitarni koncert za Sofiju Čergić

BANJALUKA – Počela je prodaja ulaznica za Veliki humanitarni koncert “Poklon za život - čestitajmo rođendan Sofiji Čergić” koji će biti održan u SD “Borik” u Banjaluci 31. marta sa početkom u 20.00 časova.

Ulaznice po cijeni od 7,00 KM mogu se kupiti na sljedećim lokacijama u Banjaluci: Trg Krajine, Klub umjetnika, MAC Tire Pub, Dom omladine, Cubana, Que Pasa, Kafe Vienne, te Peckham Pub. Sva sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su za liječenje trogodišnje Sofije Čergić iz Banjaluke koja boluje od akutne limfoblastne leukemije.

Korisnici Facebook-a mogu pratiti novosti vezane za ovaj događaj na linku - Humanitarni koncert „Poklon za život – čestitajmo rođendan Sofiji Čergić

Na humanitarnom koncertu će nastupati bendovi Letu štuke, Vanja The Frog, Balkan Ekspres i banjalučka pjevačica Maja Tatić.

Sav prihod od ulaznica Sofiji Čergić za liječenje!

Multipleks Palas se pridružuje slavlju Sofijinog 3. rođendana i poklanja projekciju animiranog 3D filma „Potraga za Nemom“. Sva djeca su pozvana da se pridruže u nedjelju, 31. marta u 13:30 kako bi simbolično pomogli Sofiji da kao i ribica Nemo iz ovog filma pronađe put do svog doma. A za to joj je potrebna pomoć svih nas kao što i Nemu pomažu njegovi drugari i tata.

Koncert predstavlja nastavak aktivnosti na prikupljanju sredstava potrebnih da bi se trogodišnja  Sofija,  koja je prije pet mjeseci oboljela od teškog oblika leukemije, poslala na transplataciju koštane srži u Padovu (Italija) za šta je potrebno obezbijediti 130 000 evra.

Pojedine banjalučke firme su već kupile dio ulaznica i na taj način iskazale svoju podršku humanitarnom koncertu, te čitavoj akciji za pomoć maloj banjalučanki Sofiji.

(Frontal)

Vezane vijesti: Tata Veljko: Sofija nam je pokazala volju da mi budemo hrabri

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog