Vijesti

POLITIČKI TRANSFERI - Grujičić iz predsjedništva PDP-a u glavni odbor SNSD-a

BANJALUKA - Bivši član Predsjedništva Partije demokratskog progresa /PDP/ Milojko Grujičić, koji je 29. marta podnio ostavku na članstvo i sve stranačke Funkcije u ovoj partiji, postao je član Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik zahvalio se Grujičiću na odluci i na tome što je SNSD prepoznao kao partiju koja može uspješno da rješava društvene probleme.

"SNSD pokazuje svoje sposobnosti da primi nove ljude i pozivamo sve koji razmišljaju na sličan način da nam se pridruže. Naš najvažniji cilj jeste stabilnost Republike Srpske i ovog društva, jačanje interesa Srpske i obezbjeđivanje što je moguće većeg stepena njene samostalnosti", rekao je Dodik na konferenciji za novinare SNSD-a.

Dodik je naglasio da će Grujičić biti član Glavnog odbora SNSD-a.

Grujičić je naglasio da niko ne može da ospori ideju i energiju koju SNSD ima u rješavanju problema, zbog čega je i prešao u, kako je rekao, šampionski tim Milorada Dodika.

"Duboko sam uvjeren da će predsjednik Dodik sa svojom vizijom i energijom Republiku Srpsku izvesti iz ekonomske krize, ojačati je i dovesti do konačnog cilja", rekao je Grujičić.

Grujičić je naglasio da politika PDP-a više nije onakava kakva je bila kada se on priključio toj stranci, te da su sličnog mišljenja i mnogi članovi PDP-a.

(Srna/Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog