Vijesti

Točio gorivo ne plativši račun

BANJALUKA - Policijskoj stanici Laktaši juče je oko 14.00 časova prijavljeno da je u mjestu Kriškovci, na benzinskoj pumpi u putničko vozilo marke ''Opel kadet'' nepoznato lice, natočilo gorivo u iznosu od 40 KM, ne plativši račun.

Istog dana oko 15.00 časova u mjestu Drugovići, na benzinskoj pumpi u putničko vozilo marke ''Opel kadet“ takođe nepoznato lice je natočilo gorivo u iznosu od 70 KM,  isto ne plativši otišlo je u nepoznatom pravcu.

„Preduzimajući aktivnosti na rasvjetljavanju krivičnih djela prevara, policijski službenicisu su došli do saznanja da je izvršilac lice D.T. iz Laktaša. Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je da je izvršilo krivična djela prevare, dana 29. marta 2013. godine oko 22.00 časova na štetu pumpe u mjestu Kriškovci, dana 30. marta 2013. godine oko 00.45 časova na štetu benzinske pumpe u mjestu Drugovići i dana 1. aprila 2013. godine oko 22.30 časova na štetu benzinske pumpe u mjestu Potočani. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta slijedi podnošenje izvještaja nadležnom tužilaštvu za krivična djela“, istakli su u Centru javne bezbjednosti Banja Luka.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog