Anketa

Nova anketa - Da li „akcije“ u tržnim centrima utiču na poboljšanje Vašeg životnog standarda?

Iz Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske nedavno je saopšteno da će „tržni centri dobrovoljno sniziti cijene po jednog ili više artikla iz određene grupe proizvoda (osnovne životne namirnice, meso, mesne prerađevine, sredstva za ličnu higijenu i drugi) tj. dobrovoljno će se odreći dijela dobiti od prodaje određenih proizvoda kako bi cijene tih proizvoda bile niže.“

U istom saopštenju, nakon sastanka sa predstavnicima tržnih centara koji posluju na teritoriji Republike Srpske, ministar trgovine i turizma Maida Ibrišagić-Hrstić istakla je da Ministarstvo aktivno radi na zaštiti životnog standarda.

Smanjenje cijena u tržnim centrima, koje su obične akcije i nisu ništa novo pred velike praznike ili određenu sezonu, podržao je i generalni sekretar Pokreta potrošača RS Dragovan Petrović i naglasio da je za svaku pohvalu inicijativa Ministarstva trgovine i turizma RS.

Frontal će za nekoliko dana pokušati da predstavi sve aspekte ovih prvomajsko-vaskršnjih aktivnosti koje su namijenjne potrošačima.

Mnogo će nam koristiti Vaše mišljenj, pa Vas molimo da odgovorite na anketno pitanje Da li „akcije“ u tržnim centrima utiču na poboljšanje Vašeg životnog standarda?

Odgovoriti na ovo pitanje ili ostaviti komentar možete i na našoj Fejsbuk stranici.

U prošloj anketi „Hoće li ikada doći proljeće u ove krajeve?“ optimizam je tijesno izgubio. Učestvovalo je 153 posjetioca Frontala i odgovorili su:

Da 59
Ne 65
Ne znam 13
Ne zanima me 16

Hvala Vam na saradnji

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog