Vijesti

Sajam praksi i stipendija 2013

Centar za razvoj karijere (CERK) će 13.06.2013. godine, u saradnji sa Projektom zapošljavanja mladih (YEP) i uz podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC), organizovati „Sajam praksi i stipendija 2013“. Mjesto održavanja sajma je Dom omladine, u Banjaluci.

Riječ je o jednodnevnoj obrazovno-izložbenoj aktivnosti s ciljem pružanja posjetiocima mogućnosti apliciranja na prakse kao i pribavljanja informacija o institucijama i organizacijama iz oblasti neformalnog obrazovanja  i stipendijskim programima koji im se nude.

Imajući u vidu da se “Sajam praksi i stipendija” održava ove godine po treći put možemo slobodno reći da prerasta u tradicionalan događaj koji se izdvaja kao jedinstven (jedini koji obezbjeđuje studentima prakse, stipendije i informacije iz oblasti neformalnog obrazovanja na jednom mijestu) na prostoru Republike Srpske.

Ciljna populacija su nam srednjoškolci, studenti, apsolventi i skoriji diplomci u potrazi za praksom, koji će imati mogućnost da apliciraju za različite poslove i na taj način steknu svoje prvo radno iskustvo, te da saznaju više o stipendijskim programima za studiranje u inostranstvu koji su im dostupni.

Ulaz na sajam je besplatan.

(Frontal)

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog