Vijesti

Stevandić: Gradilište kod Medicinske elektronike dobilo građevinsku dozvolu na osnovu falsifikata (VIDEO)

Srpska demokratska stranka smatra da je kriminal i korupcija najveća opasnost za Republiku Srpsku. Rekao je ovo danas novinarima Nenad Stevandić, poslanik ove stranke i predsjednik Odbora za bezbjednost u Narodnoj skupštini RS. On je u svom obraćanju naglasio da ekskluzivno saopštava da je gradiliše kod Medicinske elektronike dobilo građevinsku dozvolu na osnovu falsifikata.

„U momentu izdavanja građevinske dozvole falsifikovani su ZK izvoci i PL-ovi. Taj falsifikat otkrila je šefica Gruntovnice koja je nakon toga ekspresno smijenjena. Taj falsifikat je izvještačen i bio je dostupan i ondašnjem gradonačelniku i današnjme gradonačelniku i svim ministrima i svima u Pravobranilaštvu. Ali se to preskočilo“, tvrdi Stevandić.

„Kompletan projekat koji se gradi preko puta Medicinske elektronike je zasnovan na falsifikatima i ovog momenta pozivam MUP i Tužilaštvo da izuizmu falsifikovani ZK izvodak i PL, da uzmu originalni ZK izvodak i PL i da utvrde ko je kriv za falsifikate na osnovu kojih se grade zgrade od 200 miliona maraka“, izjavio je Stevandić i zaključio da se radi o kriminalu koji je gradu Banjaluci oduzeo nekoliko desetina konvertibilnih maraka.

Pogledajte VIDEO

 

(Frontal)

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog