Vijesti

Zavičajno udruženje Petrovac obezbijedilo smještaj za sedam studenata

Zavičajno udruženje Petrovac je nakon dužih priprema, traženja i osposobljavanja lokacije obezbijedilo smještaj za sedmoro studenata u Petrovačku kuću u Banjaluci.

autor: Fronal 

Studenti su u nedjelju 29. septembra uselili u Paterovačku kuću i narednu godinu dana će moći koristiti smještajne kapacitete u Sarajevskoj ulici.

„Ugovorena cijena smještaja je 450 KM mjesečno, plus troškovi struje i vode. Za sada je ZU Petrovac uplatilo stanarinu za 3 mjeseca i nabavilo 10 m drva (uz pomoć Šumskog gazdinstva Drinić) i peć na drva (uz pomoć Mikrofin Osiguranja), kao i sitnije stvari i potrepštine za svakodnevni boravak“, navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici ovog udruženja.

U zavisnosti od prikupljenih sredstava, zavičajno udruženje Petrovac je voljno i da finansira troškove režija i mjesečne karte, koja iznosi 26 KM po studentu.

„Pozivamo članstvo ZU Petrovac i javnost da nastave sa podrškom našim aktivnostima i da nam pomognu u realizaciji ovog projekta. Za dalju realizaciju su nam potrebna novčana sredstva u iznosu oko 3.150 KM za stanarinu, 1.820 KM za mjesečne karte i 600-700 KM za režije. Svaka pomoć u ostalim stvarima je više nego dobrodošla“, saopštili su iz ovog udruženja.

Žiro račun Udruženja na koji se mogu uplatiti donacije je:

571-010-00000559-36 Komercijalna banka AD Banja Luka.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog