Vijesti

Nezavisne novine "Nektar šampioni" (FOTO)

Takmičenje u brzom ispijanju piva za medije u okviru „Nektar šampiona“ održano je u pivnici „Zlatna krigla“. Pozivu Banjalučke pivare da se takmiče za prestižnu titulu „Nektar šampiona“ ali i da se dobro provedu, odazvali su se svi najznačajniji mediji u Republici Srpskoj. Za titulu medijskog „Nektar šampiona“ borilo se 16 redakcija.

Ekipa Nezavisnih novina ovogodišnji je medijski „Nektar šampion“ u muškoj kategoriji, dok je ženski tandem iz Nezavisnih novina i BN televizije osvojio prvo mjesto u ženskoj kategoriji. Drugo mjesto u ženskoj konkurenciji zauzele su djevojke iz Alternativne televizije, a momci  iz Press- Republike Srpske su zauzeli drugo mjesto u muškoj kategoriji. Na trećem mjestu pozicionirala se ekipa Balkan radija.

„Večerašnje takmičenje u brzom ispijanju piva za medije smo organizovali u sklopu  takmičenja „Nektar šampioni“, i to je za nas poseban događaj, i posebno zadovoljstvo jer je to način da i našim prijateljima u medijima priredimo nezaboravnu zabavu, da ih obradujemo, te za naše partnere iz medija koji su i prijatelji Banjalučke pivare, organizujemo šampionsku atmosferu  uz domaće pivo, na kojoj će se opustiti, družiti i zabaviti. Zaista je zadovoljstvo kada vidimo da i naši prijatelji u medijima na pravi način doživljavaju „Nektar šampione“ što  pokazuje i veliki odziv zvanica, i broj prijavljenih ekipa u muškoj i ženskoj kategoriji, a ove godine nagrađujemo i navijače koji dođu da bodre svoje timove “ rekao je Dejan Čato, direktor marketinga Banjalučke pivare.

Takmičenje u brzom ispijanju piva „Nektar šampioni“ u punom je jeku! Do sada je održano  60 takmičenja, a  do kraja je planirano 30 takmičenja na kojima će učešće uzeti ukupno oko 600 ekipa.  Četvrti po redu  „Nektar šampioni“ koje organizuje Banjalučka pivara počelo su 18. oktobra. Finalni turnir „Nektar šampiona“ biće održan 21. decembra u Banjaluci. Najboljih šesnaest ekipa iz gradova širom BIH na finalu će se boriti za nagrade od 1000, 2000 i 4000 KM i titulu pravog „Nektar šampiona“.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog