Vijesti

RK Borac m:tel promovisao kalendar za 2014. godinu (Foto)

U Gradskom pozorištu Jazavac, RK Borac m:tel promovisao je sinoć kalendar za 2014. godinu.

izvor: Frontal

Bivši rukometaš Vladimir Branković glavni je krivac što je Borac dobio kalendar. „Kada smo počeli realizovati našu zamisao, odmah smo shvatili da nam neće biti lako. Uz pomoć nekoliko fotografa uspjeli smo skupiti najbolje fotografije i prenijeti ih na kalendar, koji se može kupiti u knjižarama Keckom i Stilos u Banjaluci, ali i u prostorijama kluba“, rekao je Branković u obraćanju prisutnima.

Željko Vasilić, predsjednik Upravnog odbora RK Borac m:tel, nije krio zadovoljstvo izgledom kalendara. „Drago mi je što smo uspjeli realizovati jednu od naših ideja i promovisati Borac i na ovaj način. Klub se polako okreće sopstvenoj zaradi, iako je to samo mali dio sredstava za normalno funkcionisanje“.

Veliki poštovalac Borca, književnik i publicista Tomo Marić, pozitivno je iznenađen mladim ljudima koji su na čelnim pozicijama kluba. „Primjećujem dobre stvari koje se dešavaju u klubu, što me raduje. Nije lako pokrenuti nešto u ovim teškim vremena, ali  vjerujem da nije nemoguće. Kalendar izgleda odlično jer je spoj najsvjetlijih trenutaka Borca i današnje ekipe.“

Uz pomoć ljubitelja kluba i Uprave, maskota je dobila ime Borko. Promociji kalendara i imena maskote, prethodila je predstava ART Gradskog pozorišta Jazavac, u režiji Slobodana Perišića.                                                                           

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog