Vijesti

NapiTci bez Sergeja na Jahorini

Novinska agencija Srna objavila je vijest o dešavanjima na Jahorini. Već smo pisalo o tome da su organizatori otkazali učešće Sergeju Trifunoviću nakon inicijative boraca sarajevsko-romanijske regije da s ovom umjetniku onemogući boravaka na najpoznatijoj turističkoj destinaciji u Republici Srpskoj. U ovoj informaciji koju prenosimo u cjelini se navodi da su “osim sunca, koncerta i atmosfere ljubavi, posjetioce zagrijali i topli napitci.”

autor: Frontal 

JAHORINA, 14. DECEMBRA /SRNA/ - Olimpijski centar "Jahorina" i kompanija "M:tel" danas su na stazi Poljice za mnogobrojne ljubitelje planine i skijanja organizovali manifestaciju "Dan za ljubav na Jahorini".
Pred nekoliko hiljada posjetilaca koncert je održala Ana Štajdohar, dok su na velikom zidu zaljubljeni ispisivali ljubavne poruke. Po izboru Ane Štajdohar, za najljepšu poruku srećni par biće nagrađen poklon-paketom "M:tela".

           Potvrđeno pisanje Frontala - Sergej Trifunović ne učestvuje u manifestaciji “Dan za ljubav” na Jahorini

Osim sunca, koncerta i atmosfere ljubavi, posjetioce su zagrijali i topli napitci.

Olimpijski centar "Jahorina" danas je za sve skijaše obezbijedio besplatno skijanje i vožnju šestosjedom "Poljice" za šetače koji su uživali u panoramskom razgledanju planine, dok će sutra promotivna cijena ski-pasa iznositi 20 KM.

Na Jahorini je juče zvanično otvorena zimska turistička sezona.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog