Vijesti

Dječak Gojko Đurić dobio novu kuću

BIJELJINA - Dječak Gojko Đurić i njegov otac Petar od sada će živjeti u novoj kući, zahvaljujući kompaniji "M:tel", firmi "Steko" i gradu Bijeljina.

izvor: Srna 

Danas je u prisustvu Đorđa Mišića, izvršnog direktora `M:tela` za marketing i prodaju, priča u vezi sa kućom porodice Đurić iz Bijeljine, dobila srećan kraj, saopšteno je iz "M:tela".

"Teško je riječima opisati kako se mi danas osjećamo. Gledam Gojka i njegovu sreću i svakodnevno se zahvaljujem ljudima koji nisu ostali gluvi i nijemi na okolnosti u kojima smo živjeli. Od danas, za nas dvojicu, počinje novi život. Hvala vam", rekao je Petar Đurić, dječakov otac.

U prisustvu brojnih zvanica na tradicionalan način proslavljen je trenutak pokrivanja nove kuće, a Gojko nije mogao da sakrije svoje uzbuđenje.

"Srećan sam. Potpuno sam srećan. Djed Mraz je ove godine došao mnogo ranije", kroz osmijeh je rekao Gojko.

Gojku je od kompanije "M:tel" uručen i novogodišnji paketić, kao i laptop, a ovoj akciji su se ranije pridružili zaposleni u ovoj firmi koji su skupili značajnu sumu novca.

"Drago nam je što možemo da budemo dio sreće drugih ljudi, sreće porodice Đurić kojoj smo potpuno promijenili život, zajedno sa ljudima dobre volje. U pretpraznično vrijeme darivanja ovim gestom još jednom potvrđujemo društvenu odgovornost u nadi da ćemo biti dobar primjer drugima”, rekao je Mišić.

Bijeljinski gradonačelnik Mićo Mićić rekao je da Bijeljina nije mogla zamisliti bolji kraj godine.

"Đurići su primjer da niko od nas nije sam, te da ćemo i mi u gradu Bijeljina uvijek biti tu za svoje građane", istakao je on.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog