Tehnologija

Koliko ste vremena protraćili na Fejsu?

U susret proslavi desetogodišnjice Fejsbuk onlajn portala napravljena je aplikacija koja izračunava (otprilike, naravno) koliko ste vremena do sada potrošili na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Izvor:Vestionline

Fejs ne objavljuje informacije o tome koliko smo do sada vremena odvojili za "zujanje" na toj mreži, ali kada mogu da prate kretanje miša i čuvaju čak i ono što ne objavimo, sigurni smo da imaju i taj podatak. Ali on nije javan i makar trenutno nam nije dostupan.

Kako bi na originalan način proslavio ili podsjetio na desetogodišnjicu Fejsbuka, Tajm magazin je napravio veb aplikaciju koja će nam otkriti i taj podatak. Uz vrijeme protraćeno na Fejsu aplikacija će vam otkriti i koliko ste objava ukupno imali na svom profilu.

Aplikacija će pročešljati sve vaše objave na Fejsbuku, od posljednje ka prvoj i kreirati vremenske naznake, pomoću kojih će odrediti približno vrijeme koje ste proveli na najpopularnijoj društvenoj mreži. Aplikacija navodi da je bezbjedna, ne sakuplja korisničke podatke i neće samostalno objavljivati informacije na Fejsbuk nalogu korisnika koji je koristi. Prije upotrebe morate joj dati dozvolu da pristupi vašem profilu.

 Ukoliko želite da saznate koliko ste vremena protraćili Fejsujući, kliknite ovdje:OVDE!

 

NAPOMENA: Izračunavanje može da potraje i do pola sata!

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog