Vijesti

Prevoznici iz RS odustali od obustave saobraćaja

BANJALUKA - Prevoznici iz Republike Srpske odustali su od za sutra planirane obustave saobraćaja na značajnim putnim lokacijama, jer ne žele da njihovi zahtjevi budu zloupotrijebljeni u kontekstu trenutnih dešavanja, koja se reflektuju kroz organizovanje protesta u više gradova u Federaciji BiH.

izvor: Srna

Najavljena obustava saobraćaja na određenim značajnim putnim lokacijama privremeno je odgođena, zbog trenutno nepovoljne društveno-političke situacije u BiH, odlučio je Izvršni odbor Udruženja saobraćaja i veza Privredne komore Republike Srpske.

Prevoznici iz Republike Srpske planirali su da organizuju obustavu saobraćaja kao znak upozorenja nadležnim organima da je neophodno hitno pristupiti sprečavanju svih oblika nelegalnog prevoza, saopšteno je iz Privredne komore Srpske.

Prevoznici u unutrašnjem i međunarodnom prevozu putnika iz Republike Srpske i dalje insistiraju da nadležni organi i institucije Srpske i BiH hitno preduzmu neophodne aktivnosti s ciljem otkrivanja, sprečavanja i sankcionisanja nelegalnog prevoza u unutrašnjem i međunarodnom prevozu putnika.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog