Vijesti

SDS isključio iz stranke Radomira Pašića; Pašić: Bosić je politička kukavica

Predsjedništvo SDS-a isključilo je Radomira Pašića iz stranke zbog opstrukcije provođenja odluka stranačkih organa, te organizovanja nasilja i haosa tokom nedavnog izbornog procesa Opštinskog odbora SDS-a u Novom Gradu.

izvor: Nezavisne

"Tim postupkom Pašić je nanio veliku štetu ugledu stranke u Novom Gradu", saopšteno je iz SDS-a.

Iz SDS-a navode da "funkcionišu na demokratskim principima i da u njihovim redovima nema mjesta za one koji prijetnjama, ucjenama i nasiljem žele da dođu do političkih funkcija".

Pašić: Bosić je politička kukavica

Pašić je optužio Bosića da je kriminalnim radnjama uticao na provođenje stranačkih izbora u Novom Gradu i dodao je da je Predsjedništvo SDS-a na čelu sa Bosićem izdalo interese stranke.

"Dok je Mladen Bosić predsjednik SDS-a Milorad Dodik može 'staviti prste u uši i da pjeva', jer pored njega može da vlada i 100 godina", ocijenio je Pašić.

"Čovjek u liku i imenu Mladen Bosić ne može da vodi uspješno ni mjesnu zajednicu, a kamoli stranku, a ne daj Bože državu. Kakav je to vođa Mladen Bosić kada sa svojim političkim protivnikom Miloradom Dodikom ne smije ući u politički duel, a i kada ode članstvo SDS-a se po petnaest dana crveni od njegovih izjava", istakao je Pašić.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog