Vijesti

Policija intezivno traga za odbjeglim Stevanovićem

Policija i dalje intenzivno traga za osumnjičenim koji je bacio eksplozivnu napravu u autobus, saopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Banja Luka.

izvor: Frontal

Kako je navedeno policijski službenici CJB Banja Luka sa svim raspoloživim ljudskim i materijalnim kapacitetima nastavili su sa aktivnostima koje su započete 13.3.2014. godine u cilju pronalaska osumnjičenog lica koje je ručnom  bombom usmrtilo jedno lice i lakše povrijedio dvojicu lica.

„Konstantno se vrši pregled terena na osnovu prikupljenih informacija o eventualnom boravku osumnjičenog lica, a u potrazi su angažovani pripadnici specijalne jedinica policije MUP-a RS sa timom vodiča službenih pasa i helikopterski servis Republike Srpske“, rekla je Marija Markanović, portparol CJB Banja Luka.

Ona dodaje da sve informacije koje su im ustupljene od strane građana o zapažanju lica koje svojim izgledom asociraju na osumnjičeno lice su provjerene, izvršeno je legitimisanje većeg broja lica i nastaviće se sa radom dok se osumnjičeni ne pronađe i ne liši slobode. 

Centra javne bezbjednosti Banja Luka i dalje poziva građane, kao i putnike koji su se nalazili u autobusu u vrijeme izvršenja krivičnog djela da se jave u najbližu policijsku stanicu ili na broj policije 122, radi ustupanju korisnih informacija o navedenom događaju.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog