Vijesti

Cvijanović: Savez za promjene podsjeća na "izložbu polovnih automobila"

Međunarodni sekretar Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Željka Cvijanović izjavila je Srni da je Savez za promjene podsjeća na "izložbu polovnih automobila".

Izvor:Srna

"To me podsjeća na izložbu polovnih automobila koje smo već vidjeli", rekla je Cvijanovićeva Srni na pitanje da prokomentariše današnje potpisivanje Deklaracije o osnovama politike budućeg zajedničkog djelovanja Saveza za promjene. 

Lideri opozicionih partija u Republici Srpskoj, koji čine Savez za promjene, danas su u Banjaluci usvojili i potpisali Deklaraciju o osnovama politike budućeg zajedničkog djelovanja. 

Deklaraciju su potpisali predsjednik SDS-a Mladen Bosić, PDP-a Mladen Ivanić, NDP-a Dragan Čavić, SRS Republike Srpske Milanko Mihajlica, SNS-a Hadži Jovan Mitrović, Tihomir Gligorić iz Srpske alternative, te predstavnici vanparlamentarnih stranaka, pojedinih udruženja građana, nekoliko nevladinih organizacija /NVO/, među kojima Nikola Dronjak iz NVO "Slobodna Republika", kao i član Predsjedništva Boračke organizacije Srpske Željko Lalić

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog