Vijesti

Obilne padavine, na planinama snijeg

U većini krajeva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti obilnih padavina, na planinama se očekuje susnježica i snijeg, dok će na jugu biti pretežno oblačno i suvo.

Izvor:Srna

Očekuje se da će na sjeverozapadu pasti od 15 litara kiše po metru kvadratnom, na zapadu i sjeveru od 20 do 40 litara, ponegdje u Posavini i Semberiji i do 50, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prestanak padavina očekuje se tokom noći.

Vjetar će biti umjeren do pojačan, sjevernog smjera, na jugu umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša temperatura biće od četiri do 12, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica minus tri stepena, Kupres jedan, Han Pijesak tri, Sokolac četiri, Bihać, Bugojno, Čemerno i Livno pet, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla šest, Banjaluka, Nevesinje i Gradačac sedam, Bijeljina, Doboj, Zenica i Zvornik osam, Srebrenica devet, Višegrad, Goražde 10, Trebinje 11, Stolac i Čapljina 12, Mostar 13, Neum 14 stepeni Celzijusovih.

Količine padavina u protekla 24 časa: Bihać 71 litar po metru kvadratnom, Gradačac 68, Banjaluka 39, Doboj i Sanski Most 36, Bijeljina 35, Mrkonjić Grad 25, Zvornik 20, Tuzla 16, Srebrenica 13, Han Pijesak 11, Gacko i Mostar devet, Bjelašnica, Bugojno i Trebinje osam, Nevesinje, Višegrad, Zenica i Čapljina šest, Sokolac pet, Goražde, Kupres i Rudo četiri, Sarajevo tri, Bileća dva.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog