Region

Novak Đoković donirao 500.000 dolara ugroženima u poplavama!

Na ovaj novac dodajemo i 100.000 dolara iz njegove fondacije

Najbolji srpski teniser Novak Đoković donirao je 500.000 dolara pomoći ugroženima u poplavama koje su pogodile Srbiju! Riječ je o sumi koju je Nole zaradio na turniru u Rimu, nakon što se odbiju porezi za nagradu, prenose Novosti.

Pored ove sume, Fondacija srpskog tenisera je takođe uplatila 100.000 dolara, koji će, kao i lična sredstva našeg tenisera, biti upotrebljena za pomoć u sanaciji vrtića i škola širom Srbije koje su pretrpjele oštećenja zbog katastrofalnih poplava.

Narednih mjeseci nas čeka veliki i težak posao na obnovi i sanaciji oštećenih objekata. U pitanju je šteta milionskih razmjera. Treba da se obnove fasade, krovovi, struja, voda, grijanje. Potrebno je da ostanemo solidarni i složni, da nastavimo da pomažemo koliko možemo, kako bi broj popravljenih vrtića i škola bio što veći - rekla je Jelena Ristić, izvršni direktor Fondacije „Novak Đoković i dodala:

Zato pozivamo sve one koji su prilici da se pridruže ovoj dobrotvornoj akciji, i pomognu popravku i obnovu oštećenih objekata.

Izvor:Telegraf.rs
Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog