Vijesti

U Doboju nađen leš starice

U Doboju je danas oko 14 časova nađeno tijelo Salković Dragice (1939). Uviđajem je utvrđeno da je smrt nastupila utapanjem.

Tijelo je nađeno na drugom spratu porodične kuće gdje je starica živjela. Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske  u poplavama u Republici Srpskoj stradalo je do sada 18 lica (Bijeljina 1, Vlasenica 1, Srbac 1, Doboj 10, Šamac 2,Modriča 2 i Dolji Žabari 1 lice).

Inače, U gradu Doboju su su angažovani deminerski timovi RUCZ na 2 lokacije: Doboj (4 lokacije: Kostajnica, HM stanica, Karanovac i Jošava- 6 "B" timova i 3 "A tima)  i Prijedor (1 "A" tim, Tukovi i Bišćani). 

Deminerski timovi pokušavaju da bezbjedno uklone sva nađena minisko-eksplozivna sredstava i da iz grada Doboja uklone ove opasne predmete.

"Molimo sve građane da ukoliko prilikom čišćenja svojih stanova, ulica i  drugih objekata, naiđu na neki sumnjiv predmet ili sumnjaju da je u pitanju minsko-eksplozivno  sredstvo, odmah prekinu sve radove i zaustave najbližeg policajaca ili pripadnika civilne zaštite kako bi oni pozvali deminere i kako bi predmet bio bezbjedno uklonjen", ističu u Vladi RS.

U Šekovićima i Modriči  danas je  počela sa radom  lokacija za izdavanje ličnih dokumenata. U Doboju je osposobljena stanica za preuzimanje gotovih ličnih dokumenta i podnošenje zahtjeva za hitne putne isprave.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog